Vehoniemen automuseo

Vehoniemenharjuntie 92 
36570 Kaivanto Kangasala 
p. +358 50 365 70 23
automuseon.com

Vehoniemenharjulla vietetään tänä vuonna Ketun vuotta. Kettu on meille vehoniemeläisille tärkeä naapuri, joka asustelee Vehoniemenharjuntien ja Lahdentien välisellä Uhkainlammen luonnonsuojelualueella. Vehoniemen Automuseossa asustelee vanhojen ajokuntoisten autojen ja moottoripyörien lisäksi mm pehmokettuja, joiden lukumäärästä järjestämme kettubongauksen Löytöretkiviikolla.

Museokierrokset

Lapsiperheille suunnatut opastetut museokierrokset järjestämme maanantaina, keskiviikkona ja torstaina klo 14.00. Automuseo on mm.  Pikkukakkosen Karvakuonojen kesäretkiauton eli Tassun kotitalli. Automuseolla Ransu Karvakuono kertoo kaverusten seikkailuista Tassu-autolla. Vehoniemellä voit kiivetä näkötorniin ihailemaan kauniita maisemia tai kipaista vaikkapa Roineen rantaan uimaan, bongata muutaman geokätkön ja fiilistellä kettuja ja ajoneuvoja museossa. 

KETTU -valokuvauskilpailu

Maanantaina 26.7 alkaa myös Vehoniemen Automuseon  KETTU -valokuvauskilpailu, jonka lasten ja nuorten sarjaan voi osallistua kuvaamalla vaikkapa oman pehmoleluketun tai eläintarhanketun. Kilpailun säännöt julkistetaan mm www.automuseo.comin sivuilla ja Vehoniemen Automuseon facebook-sivuilla Juhannuksen jälkeen.  

Aukioloajat

Automuseo voinna päivittäin klo 10-19, kesäperjantaisin klo 19 jälkeen säävarauksella klo 22.00 asti.